Tala d'arbres al Tibidado

Aquest treball va consistir en la tala de tres cedres morts al parc d'atraccions del Tibidabo. La causa de la mort va ser la remodelació del sòl on estaven situats els arbres. Antigament era de terra i es va canviar a llamborda.

El punt fonamenti va ser que en canviar de terra a llamborda l'arbre, per la gran part d'oxigen que rebia al paviment de terra i part important de l'aigua, sumat a les grans sequeres que estem sofrint, va fer que els arbres acabessin morts. La permeabilitat del terreny va ser un punt important.

Cal considerar que, la tala d'aquests arbres morts també va ser una mesura necessària per a evitar que aquests arbres poguessin caure i causar danys a persones o propietats pròximes. És a dir, prevalia la seguretat.

Gràcies a aquest projecte, vam ser capaços de millorar significativament la seguretat en la zona i garantir la salut dels arbres restants. La tala d'arbres normalment pot semblar una cosa negativa, però és en realitat una mesura necessària per a garantir la seguretat de les persones.

Els arbres morts o malalts poden ser un perill per a les persones i les propietats pròximes, ja que poden caure's en qualsevol moment.

Per tot això, nosaltres sempre creiem que és important mantenir zones icòniques com el Tibidabo en el millor estat possible. Aquest parc d'atraccions és un lloc molt popular, tant per a aquells nous turistes com per a les persones que viuen a la ciutat de Barcelona, pel que aquest tala era essencial perquè estigui en les millors condicions.

Moltes vegades la tala dels arbres morts és una mesura necessària per a garantir que el parc continuï sent un lloc segur per a visitar. Al mateix temps, es busca mantenir l'equilibri ecològic al parc, on es busca evitar la proliferació de plagues.

crossmenu