Neteja i poda en una comunitat de veïns

El projecte que aquí presentem va consistir en la neteja de branca seca per a una àrea veïnal. En aquest cas, l'objectiu del treball anava enfocat a evitar la caiguda d'aquestes branques seques per a poder evitar accidents.

Aquesta possibilitat de risc es devia al fet que l'arbre es trobava en una zona comunitària on la gent de la comunitat feia molta vida i hi havia una confluència destacable de persones. Per tot això, la caiguda d'aquesta mena de branca posava en risc la seguretat de l'espai i de les persones que l'utilitzaven.

Aquest és un dels motius més típics en les piscines espatllades, ja que pot produir acumulació en els filtres i els conductes d'aigua, acumulant brutícia i dificultant la circulació de l'aigua. És important mantenir les piscines netes i lliures d'obstacles per a garantir una bona salut i funcionament d'aquestes.

D'altra banda, volem destacar la singularitat d'aquest treball. L'arbre on es van dur a terme els treballs, era un arbre protegit per l'Ajuntament de Barcelona a causa del seu port, edat i singularitat. És a dir, un arbre molt únic i valuós per a la ciutat.

És important tenir en compte la importància d'aquests arbres protegits i tractar-los amb cura durant qualsevol tipus de treball per a garantir la seva supervivència i preservació.

crossmenu